Skip to main content

Book et træningsspor eller et uofficielt prøvespor

Hvis du vil have testet dig og din hund under "prøvemæssige" forhold, er det muligt at booke et fremmedspor hos Schweisstræning.dk.

Vi har reviret og ekspertisen til at kunne lægge et "prøvespor", eller et skræddersyet sporforløb efter dine ønsker.

Du får mulighed for at få testet dig selv og din hunds nuværende spor- og træningsform under prøvemæssige forhold.

Uanset hvilken sporprøve eller sporforløb vi har aftalt at udlægge til dig, afvikles sporforløbet altid under afslappede forhold, hvor vi sikrer os at både du og din hund får det optimale ud af sporforløbet.

Udover at sporforløbet bliver "bedømt" af en DKK godkendt schweissdommer, bruger vi bagefter meget tid på at evaluere din hunds og din præstation på dagen.
Vi sørger for at dit spor er udlagt i.h.t. gældende regler som til en DKK godkendt prøve. Du skal blot møde op umiddelbart før du skal gå sporet, som vi har lagt i forvejen.

Du kan vælge mellem sporforløb som:

  • 400m/3t
  • 400m/20t
  • 1.000m/20t
  • 1.000m/40t
  • Eller et andet sporforløb som du/vi designer.

Prisen for udlægning og bedømmelse af et 400m/3t eller 400m/20t uofficielt prøvespor er kr. 900,-.
Prisen for udlægning og bedømmelse af et 1.000m/20t eller 1.000m/40t uofficielt prøvespor er kr. 1.200,-.


Videooptagelse af dit uofficielle prøvespor /træningsspor

Schweisstræning.dk tilbyder alle som booker et "uofficielt" prøvespor / træningsspor, at vi videooptager selve sporforløbet fra start til slut.
På videooptagelsen kommenterer jeg de ting jeg observerer, som vi skal snakke om bagefter, med det formål at gøre din og din hunds præstation endnu bedre.
Videooptagelsen af dig og din hunds sporforløb behandles fortroligt, og skal kun bruges til den efterfølgende snak og evaluering af sporforløbet umiddelbart efter sporet er gået. 

Straks efter du og din hund har udredt det udlagte prøve- eller træningsspor, sætter vi os sammen og gennemgår videooptagelsen sammen på en større pc-skærm.
Det er meget nemmere for mig at kommentere dig og din hunds præstation på sporet, mens vi sammen ser videoen.
Jeg er også overbevist om, at de ting jeg påpeger i forbindelse med du og din hunds præstation på sporet, opfattes og forstås bedre, når de samtidig ses på en stor computerskærm.

Den uredigerede rå videosekvens af dig og din hunds sporforløb, får du selvfølgelig efterfølgende adgang til via et link, og dette link kan du sende til de personer du vil dele videooptagelsen med.
Schweisstræning.dk behandler videooptagelsen fortroligt, og denne vises ikke til andre uden din accept.


Video fra et uofficielt prøvespor

En af Schweisstræning.dk's kursister overvejede at tilmelde sig en 400m/3t schweissprøve med sin 11 mdr. gamle labrador retriever.
Derfor bestilte kursisten et uofficielt 400m/3t prøvespor, hvor jeg som aut. schweissdommer dømte ekvipagen efter gældende regelsæt. 
Som man kan se på videoen har træningen båret frugt, og ekvipagen er klar til en 400m/3t schweissprøve. 


Billeder fra Schweisstræning.dk's træningsrevir