Skip to main content

Temadage

Hos schweisstræning.dk tilbyder vi temadage som  omhandler forskellige specifikke emner som du kan bruge i din træning.

Alm. temadag
En alm. temadag varer ca. 4 timer og prisen for at deltage med hund er prisen kr. 600,- (priser er inkl. kaffe/the og småkager/kage).
På denne temadag er der en del teori, hvorfor man også vil få meget ud af at deltage uden hund, hvor prisen vil være kr. 350,- pr. deltager.

Heldags temadag
En heldags temadag varer 7 timer og prisen for at deltage med hund er prisen kr. 990,- (priser er inkl. kaffe og sandwich).
På denne temadag er der en del teori, hvorfor man også vil få meget ud af at deltage uden hund, hvor prisen vil være kr. 550,- pr. deltager.

Vi arbejder foreløbig med nedenstående temadage, men hvis du har et specielt ønske om et emne til en temadag, skal du endelig kontakte os, og vi skal se hvad vi kan gør. Planlagte temadage kan bla. ses på vores Kalender eller på dette link.

  • Temadage omkring opstart af sporarbejde (teori og lidt sporarbejde).
  • Temadag for spor- og schweissarbejdet for den uerfarne og den erfarne (teori og sporarbejde).
  • Temadage omkring markeringer af pyrschtegn (lidt teori og meget udenfor i skoven med jeres hunde).
  • Temadage om kontakt og sporlydighed (teori og praktik).
  • Temadage om hvordan du lærer med sikkerhed, hvor du har udlagt dit træningsspor (stifinderkursus).
  • Temadage omkring hvad din hund skal kunne, for at kunne bilve godkendt til en Kvalifikationstest eller Egnethedsprøve(teori og praktik).

Når vi afholder temadage eller andre aktiviteter ved 4733 Tappernøje, har vi en dejlig bålhytte ude i skoven, hvor vi kan lave bål og få varmen.


På Sjælland har vi egne lokaler ved 4733 Tappernøje, hvor nogle af vores temadage og foredrag holdes, hvis det kræver at vi er indendørs.


Når vi afholder temadage f.eks som her i Jylland, finder vi egnede lokaler til dette.